Τραγωδία στην Κάλυμνο: Νεκρός 17χρονος ψαροτουφεκάς
Ανανεώθηκε:

Τραγική κατάληξη είχε η έξοδος για ψαροντούφεκο για έναν 17χρονο στην Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Θέρμα.
Λουόμενος ειδοποίησε το λιμενικό το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα ενώ στον εντοπισμό του άτυχου νέου, συνέδραμε ιδιώτης δύτης, που τον εντόπισε και τον ανέσυρε στην επιφάνεια χωρίς τις αισθήσεις του.
Μεταφέρθηκε στο λιμάνι Πόθιας και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η ανακοίνωση του λιμενικού:
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Καλύμνου από λουόμενο, για πιθανό συμβάν πνιγμού ατόμου που διενεργούσε υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία με χρήση τυφεκίου αλιείας, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΘΕΡΜΑ¨ ν. Καλύμνου.
Άμεσα στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και το Ε/Γ-Δ/Ρ ¨ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ¨ Ν. Καλύμνου 628 προς διενέργεια αναζητήσεων, ενώ επίσης κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.
Στον εντοπισμό συνέδραμε και ιδιώτης δύτης, ο οποίος εντόπισε τον υποβρύχιο αλιέα εντός της θάλασσας και τον ανέσυρε στην επιφάνεια χωρίς τις αισθήσεις του. Η σορός του 17χρονου παρελήφθη από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, μεταφέρθηκε στον λιμένα Πόθιας και εν συνεχεία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαλκιδική: Ιστιοφόρο έμεινε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης

Πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Ρόδου: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες

Ισραηλινός στρατός: Χτυπήσαμε εγκαταστάσεις παραγωγής συσκευών φυγοκέντρισης στην Τεχεράνη
08:10
Κλειστή μέχρι η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ για λόγους ασφαλείας
08:08
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ CNN GREECE: Αντιπρόεδρος Ευρωκοινοβουλίου για «Madleen»: Στη Γάζα χρειαζόμαστε λύσεις, όχι ακτιβισμό
08:04
Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στρατηγικά βομβαρδιστικά στην βάση Ντιέγκο Γκαρσία
08:01