ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια σε γλέντι στη Νέα Αρτάκη: Τρεις τραυματίες και συλλήψεις - Αναζητούνται δύο άτομα

Επεισόδια σε γλέντι στη Νέα Αρτάκη: Τρεις τραυματίες και συλλήψεις - Αναζητούνται δύο άτομα
Αναζητούνται από τις Αρχές ένας 36χρονος και ένας 28χρονος, που πυροβόλησαν τρεις Ρομά, με την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας © Intime p.a.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε γλέντι Ρομά στη Νέα Αρτάκη, με τρεις ανθρώπους να τραυματίζονται και δύο ακόμη να αναζητούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ και έχουν γίνει και δύο συλλήψεις για παραβάσεις περί όπλων και του ΚΟΚ.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην αυλή ενός σπιτιού όπου φέρεται να γιόρταζαν τρεις οικογένειες Ρομά, όταν ξέσπασε καυγάς.

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, δύο άνδρες 36 και 28 ετών, σήκωσαν τα κυνηγετικά τους όπλα και πυροβόλησαν κατά τριών ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο τα οποία τραυματίστηκαν από τα σκάγια.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 31, 27 (αδέρφια μεταξύ τους) και 44 ετών (θείος τους), διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία έπειτα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο χώρο του νοσοκομείου, καθώς υπήρξε και ένταση από συγγενείς των τραυματιών.

Τότε, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα, συγγενείς των τραυματιών. Ο ένας 42 ετών συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, γιατί έφερε κυνηγετικό όπλο στο αυτοκίνητό του, το οποίο και κατασχέθηκε και ο δεύτερος ηλικίας 22 ετών για επικίνδυνη οδήγηση εντός κι εκτός του νοσοκομείου.

Πλέον, αναζητούνται από τις Αρχές ένας 36χρονος και ένας 28χρονος, που πυροβόλησαν τους τρεις άλλους Ρομά, με την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ