ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Βόλος - Αποζημιώσεις για τους πληγέντες

Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Βόλος - Αποζημιώσεις για τους πληγέντες
INTIME

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται ο Δήμος Βόλου, που επλήγη την περασμένη Κυριακή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτημα, προσερχόμενοι στο Δημαρχείο και την αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικών.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από την πρωτοβουλία και τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Βόλου κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά τη θεομηνία της περασμένης Κυριακής, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες.

Από το Δήμο Βόλου καλούνται οι πολίτες οι περιουσίες των οποίων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022, να προσέλθουν στο Δημαρχείο και στην αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικών, αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Ζέρβας τηλ. 2421350221, και να υποβάλλουν αίτημα αποζημίωσης για ζημίες που υπέστησαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ