ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπόθεση revenge porn: Διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Νέα υπόθεση revenge porn: Διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές επειδή του ζήτησε να χωρίσουν
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένας άνδρας ηλικίας 58 ετών, προσήχθη στην αστυνομία μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για διαρροή προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μία παντρεμένη γυναίκα η οποία είχε συνάψει σχέση μαζί του, ωστόσο, αργότερα του ζήτησε να χωρίσουν. Εκείνος για να την εκδικηθεί αποφάσισε να τη διασύρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για μία υπόθεση που διαδραματίστηκε σε χωριό της Βόρειας Ελλάδας με την γυναίκα να καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της στην αστυνομία. Η αστυνομία έχει ήδη κατασχέσει ηλεκτρονικές συσκευές από το σπίτι του 58χρονου αγρότη για τη διαρροή προσωπικών στιγμών με την γυναίκα που είχε συνάψη σχέση, η οποία ήταν παντρεμένη.

Στη συνέχεια διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα και πλέον τον λόγο έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς ερευνάται και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται, λόγω της ύπαρξης πολλών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Του ζήτησε να χωρίσουν»

Ο 58χρονος αγρότης αποφάσισε να τη διασύρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή δεν ήθελε να χωρίσουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του GrTimes.gr.

Όπως περιγράφει άνθρωπος του περιβάλλοντός της που γνωρίζει την κατάσταση, με κάθε ευκαιρία ο 58χρονος έγραφε διάφορα και στοχευμένα σχόλια, στην πλειονότητα υβριστικά σε λογαριασμούς και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα ενημερώθηκε από διαδικτυακούς φίλους της που είδαν τα σχόλια.

Αυτό που θα επακολουθούσε θα ήταν και η χαριστική βολή, καθώς, θα αποκαλυπτόταν ότι είχαν διαρρεύσει επιπλέον φωτογραφίες και βίντεο, με ιδιαίτερες στιγμές τους, υλικό που βεβαίως την εξέθετε ανεπανόρθωτα.

«Έγινε η ζωή της κόλαση»

«Η ζωή μου έγινε κόλαση, ντρεπόμουν να βγω έξω, δεν το πίστευα ότι είχα πάθει τέτοιο κακό… Δεν ήταν μόνο το σοκ η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης στο σύζυγό της, έτρεμε ότι θα ανακαλύψουν και τα παιδιά τους το τι έχει συμβεί. Πέρασε πολύ δύσκολα, είχε εφιάλτες, τις νύχτες έμενε άγρυπνη, δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί», λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος που στέκεται κοντά της όλο αυτό τον καιρό μιλώντας στο GRTimes.gr.

«Η πρώην σύζυγος του αγρότη ανακάλυψε τη… δράση του»

Στην υπόθεση αυτή εκτός από τον αγρότη και την πρώην σύντροφό του, φαίνεται ότι εμπλέκεται και η πρώην σύζυγός του, αφού αυτή φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι ο άνθρωπος, που ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή, τον σύζυγο της γυναίκας.

Πρόκειται για ερωτικές φωτογραφίες της γυναίκας, βίντεο με προσωπικές τρυφερές της στιγμές με τον 58χρονο αγρότη. Η γυναίκα μετά από καιρό αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Η ίδια κατήγγειλε τον αγρότη αφού ήταν το μοναδικό άτομο που είχε φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές τους στιγμές.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ