Νεκρός 21χρονος που έκανε ψαροντούφεκο στη Σίφνο
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 21χρονος που έκανε ψαροντούφεκο στη Σίφνο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, ενημερώθηκε το βράδυ της Τετάρτης από υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου, για πνιγμό ατόμου που διενεργούσε υποβρύχια αλιεία, στη θαλάσσια περιοχή «Πλατύ Γιαλού» νότια της Σίφνου.
Άμεσα στο σημείο μετέβη ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τον 21χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα σε μεγάλο βάθος.
Στη συνέχεια, μετέβη στο σημείο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνοντες δύτες, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του 21χρονου, η οποία μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο οικείο αλιευτικό καταφύγιο, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο περιφερειακό ιατρείο Σίφνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στον Σαρωνικό - Έρευνες διεξάγουν οι Αρχές
Τραγωδία στην Κάλυμνο: Νεκρός 17χρονος ψαροτουφεκάς
Στα 48 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Μυτιλήνη
14:04
Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που κατηγορείτο για πυρπόληση τζαμιού στις διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
13:54
Ευρώπη χωρίς την επιρροή Ρωσίας, Τουρκίας και Κίνας θέλει η Φον ντερ Λάιεν - Τι δήλωσε στην Die Zeit
13:47
«Λουκέτο» στους Δήμους όλης της χώρας - Πανελλαδική 24ωρη απεργία την Παρασκευή (24/4)
13:39