Τραγωδία στην Κρήτη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο 51χρονου από πτώση δέντρου
Ανανεώθηκε:
Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου, με σκοπό να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 51χρονος οδηγός μηχανής όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Ο άτυχος 51χρονος και πατέρας τριών παιδιών βρισκόταν στο φανάρι επί της Λεωφόρου όταν το δέντρο έπεσε πάνω του και τον πλάκωσε μπροστά στα μάτια των περαστικών.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Αυγούστου, όταν ο άτυχος οδηγός που επέβαινε στη μηχανή του, σταμάτησε σε φανάρι επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας όπου κινούνταν στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, εκείνη την ώρα ένα μεγάλο πεύκο, το οποίο βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, και εδώ και χρόνια είχε πάρει κλίση, έπεσε πάνω στον άνδρα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Η οικογένειά του ζητάει να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο του 51χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθούν νομικά για τον άδικο θάνατό του. Το δέντρο αυτό είχε πάρει κλίση εδώ και καιρό και μάλιστα βρίσκεται σε εμφανές σημείο.
Το απόγευμα της Παρασκευή, στις 16:00 θα γίνει η κηδεία του άτυχου 51χρονου με τη νεκρώσιμο ακολουθία να ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.
«Φασματικές γραμμές», νέφος: Τα πρώτα στοιχεία για τη συντριβή πυραύλου της SpaceX στη Σελήνη
13:29
Αφθώδης πυρετός και στα βοειδή στη Μυτιλήνη - Τι δείχνει η πρώτη έκθεση επιτήρησης της ζωονόσου
13:19
Rihanna: «Είναι στο στούντιο», αποκαλύπτει ο A$AP Rocky για το νέο της άλμπουμ
13:10
Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες για την πυρκαγιά στη Βοιωτία
13:05