ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης

Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης
Η λεωφόρος Βουλιαγμένης, από τη σφοδρή βροχόπτωση είχε γεμίσει πέτρες και σκουπίδια και ήταν για αρκετές ώρες απροσπέλαστη για τους οδηγούς CNN Greece

Αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης η κυκλοφορία των οχημάτων, που είχε διακοπεί λόγω της συσσώρευσης υδάτων εξαιτίας της κακοκαιρίας, τόσο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όσο και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις έντονες βροχοπτώσεις, είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, καθώς και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της πλατείας Κρήτης στο ρεύμα προς Βούλα.

Η λεωφόρος Βουλιαγμένης, είχε γεμίσει πέτρες και σκουπίδια και ήταν για αρκετές ώρες απροσπέλαστη για τους οδηγούς.

Νωρίτερα ακινητοποιήθηκαν οχήματα στον Κηφισό, ενώ η Κωνσταντινουπόλεως πλημμύρισε και έγινε απροσπέλαστη δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος.

Εξάλλου, σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων προχώρησε νωρίτερα την τρίτη η αστυνομία. Ειδικότερα διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε περίπου στις 19:30 σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ