ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη νέα σοβαρή υπόθεση bullying

Πύργος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη νέα σοβαρή υπόθεση bullying
Ο 14χρονος δέχθηκε διαδοχικά χαστούκια και εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν Intime

Bίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση σε 14χρονο παιδί στον Πύργο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το Mega, ο ανήλικος περικυκλώθηκε και «εγκλωβίστηκε» από δύο μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα και συγκεκριμένα 16 και 18 ετών.

Ο 14χρονος δέχθηκε διαδοχικά χαστούκια και εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν. Και σε αυτή την περίπτωση, ένα από τα άτομα στο σημείο, έχει μείνει πιο πίσω για να καταγράψει τις εικόνες με το κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με το Mega που φέρνει στο «φως» και το βίντεο.

Στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων, το ανήλικο θύμα αρχικά δέχεται δύο χαστούκια στο πρόσωπο. Ο 16χρονος του λέει να σηκωθεί και τον χτυπάει ξανά. Τα χτυπήματα συνεχίζονται και όπως φαίνεται, έχει πλησιάσει και ο 18χρονος που λίγο νωρίτερα στεκόταν πιο πίσω.

Υπενθυμίζεται πως το υλικό έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας που ξεκίνησε άμεσα έρευνες για την υπόθεση, που δείχνει ακόμα πιο σοβαρή από αυτή του Θύμιου Μπουγά.

Προσαγωγές

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αυτής bullying, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος, όπου οι καλεσμένοι σάστισαν από την αστυνομική επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές καθώς φαινόμενα bullying ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανήλικους έχουν ξεκαθαρίσει οι αρχές πως δεν θα γίνουν ανεκτά και από την στιγμή που γίνονται αντιληπτά ή καταγγέλονται θα αντιμετωπίζονται άμεσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ