Ενάντια σε κάθε λογική το Υπουργείο Υγείας απαγορεύει το άτμισμα στους εσωτερικούς χώρους
Ενάντια σε κάθε λογική το Υπουργείο Υγείας απαγορεύει το άτμισμα στους εσωτερικούς χώρους
Σε μια χώρα που ο αντικαπνιστικός νόμος ψηφίστηκε αλλά πρακτικά δεν εφαρμόστηκε ποτέ... Σε μια χώρα που τα ποσοστά θνησιμότητας από το κάπνισμα κυμαίνονται σε τεράστια επίπεδα, 200.000 άνθρωποι έχουν επιλέξει να εγκαταλείψουν το κάπνισμα, να μειώσουν τη βλάβη και να στραφούν στο άτμισμα.
Το κράτος έρχεται να τιμωρήσει τους ανθρώπους αυτούς, να τους εξισώσει με τους καπνιστές και να τους επιβάλλει να ατμίζουν ακριβώς στους ίδιους χώρους που οι υπόλοιποι καπνίζουν, μετατρέποντάς τους έτσι σε εκ νέου καπνιστές (μιας και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το παθητικό κάπνισμα βλάπτει εξίσου με το κανονικό).
Κάτι που φυσικά δε συμβαίνει το άτμισμα, καθώς παθητικό άτμισμα δεν υφίσταται βάσει επιστημονικών μελετών.
Πολύ σημαντικό πρέπει να θεωρηθεί και το γεγονός ότι πολλές προηγμένες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία, η Ιταλία, που επιτρέπουν το άτμισμα στους δημόσιους χώρους!
Βασιλική… διπλωματία:Το ταξίδι του Καρόλου στις ΗΠΑ, η επιχείρηση «γοητεία» και το μεγάλο στοίχημα
10:53
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την κάλυψη της δαπάνης για την υπεράσπιση Μαδούρο από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
10:48
Σβήνουν οι ελπίδες για τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Σε αξιέξοδο οι συνομιλίες
10:43
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32