Πυροβολισμοί στη Θήβα: Δύο παιδιά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Ανανεώθηκε:
Δύο παιδια τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Θήβας, μετά από περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε στην περιοχή Συνοικισμός, το απόγευμα της Τρίτης.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένοπλη συμπλοκή μεταξύ Ρομά, όπου φέρονται να συνεπλάκησαν περισσότερα από 20 άτομα.
Δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο Νοσοκομείο Θηβών, όπου μεταφέρθηκαν οι δύο ανήλικοι τραυματίες προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Πρόκειται για ένα επτάχρονο κορίτσι και ένα αγοράκι πέντε ετών.
Το αγοράκι καλά στην υγεία του επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ με σοβαρότερα τραύματα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, το επτάχρονο κορίτσι.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δούκας: Δεν δεχόμαστε ένα ΠΑΣΟΚ δεύτερο ή τρίτο - Καμία συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία
23:48
ΣΠΟΡ
Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης 82-81: Σλούκας και Γκραντ λύγισαν τη «βασίλισσα»
23:37
ΕΛΛΑΔΑ
Τουλάχιστον 14 νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:30
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ξεπέρασε τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός - Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για περισσότερες δουλειές
23:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ