ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Απολογείται ο δράστης της γυναικοκτονίας από το Μπαγκλαντές

Κυψέλη: Απολογείται ο δράστης της γυναικοκτονίας από το Μπαγκλαντές
Ο κατηγορούμενος αφού σκότωσε τη γυναίκα τράπηκε σε φυγή πετώντας το φονικό όπλο INTIME/ ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Τετάρτη, 31 Αυγούστου, ο καθ' ομολογίαν δράστης από το Μπαγκλαντές που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 36χρονη ομοεθνή του, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Αυγούστου, στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη.

Ο κατηγορούμενος αφού σκότωσε τη γυναίκα τράπηκε σε φυγή πετώντας το φονικό όπλο σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο δράστης της είχε καταφέρει απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι, και ερευνώντας στην περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από το στάδιο της προανάκρισης έχει ομολογήσει ότι ήταν δράστης της δολοφονίας της 36χρονης, η οποία ήταν σύζυγος φίλου του.

Ο σύζυγος της 36χρονης έδωσε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα ήταν στο σπίτι του ζευγαριού από το Μπαγκλαντές.

Μετά από αναζητήσεις στην περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι εδώ και δύο χρόνια το θύμα του υποσχόταν ότι θα εγκαταλείψει τον άνδρα της για να ζήσει μαζί του.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, το τελευταίο διάστημα, του ζητούσε ως αντάλλαγμα για αυτό χρήματα, αρπάζοντάς του 20.000 ευρώ.

Την ημέρα της δολοφονίας, η ίδια μαζί με τον άνδρα της κάλεσαν τον Μπαγκλαντεσιανό δράστη στο σπίτι τους για να του ανακοινώσει ότι τελικά δεν θα εγκαταλείψει τον σύζυγό της για να τον ακολουθήσει.

Ο δράστης, αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα χρήματα που είχε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια, άρχισε να τη μαχαιρώνει όταν βγήκαν από το σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ