Κρήτη: Άφησε το μωρό στο αυτοκίνητο και πήγε για μπάνιο
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Κρήτης, καθώς ένας Γερμανός τουρίστας άφησε το μωρό του, ηλικίας μόλις 20 μηνών, μέσα στο αυτοκίνητο για να κολυμπήσει.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 26χρονος Γερμανός άφησε το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο για περίπου 40 λεπτά προκειμένου να πάει για μπάνιο στη θάλασσα, στην περιοχή του Παλαιοκάστρου Μαλεβιζίου.
Τα κλάματα του μωρού άκουσε ο ναυαγοσώστης που βρισκόταν σε κοντινό σημείο με το σταθμευμένο όχημα και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.
Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και συνέλαβε τον νεαρό πατέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σύμφωνα με το cretalive.gr.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Φλόριντα: Ισόβια σε βίγκαν μητέρα για τον θάνατο του μωρού της - Υποσιτισμένα και τα άλλα δύο παιδιά
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα για την προστασία των εσόδων από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
19:45
ΕΛΛΑΔΑ
Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία – Απαγορευτικό απόπλου σε βασικά λιμάνια
19:33
ΚΟΣΜΟΣ
Oι γεωπολιτικές νάρκες Τραμπ, η Γροιλανδία, το ΝΑΤΟ και τα όρια της Δύσης
19:21
ΕΛΛΑΔΑ
Φοινικούντα: Ως ο δολοφόνος κατηγορείται ο 22χρονος που είχε δηλώσει συνεργός στο έγκλημα
19:09
ΕΛΛΑΔΑ