ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στο νοσοκομείο με τραύματα το μωρό που δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο

Κρήτη: Στο νοσοκομείο με τραύματα το μωρό που δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο
Στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα μεταφέρθηκε το αγοράκι ηλικίας μόλις 8 μηνών, που δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενο λυκόσκυλο INTIME/ ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα μεταφέρθηκε το αγοράκι ηλικίας μόλις 8 μηνών, που δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενο λυκόσκυλο στην περιοχή Αμμουδάρα Ηρακλείου, το πρωί του Σαββάτου, και ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της γιαγιάς του.

Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν πως το μωρό είναι καλά και δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο, στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, το μωρό φέρει τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, με την οικογένεια του παιδιού να δηλώνει ότι «το μωρό σώθηκε από θαύμα».

Όπως δήλωσε στο ekriti.gr ο πατέρας του παιδιού ο σκύλος δάγκωσε το μωρό στο μάτι, στο μηρό και στο μπράτσο! Ο ίδιος βρισκόταν στη δουλειά του όταν ενημερώθηκε τηλεφωνικώς για τον τραυματισμό του παιδιού του.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν η γιαγιά του παιδιού, πήρε αγκαλιά το μωρό για να το πάει βόλτα στην παραλία. Εκείνη την ώρα η 49χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου, που μένει στον ίδιο δρόμο, άνοιγε την πόρτα για να το βγάλει έξω, όμως ο σκύλος της ξέφυγε από τα χέρια.

«Ορμηξε κατευθείαν πάνω στο μωρό και άρχισε να το δαγκώνει παντού», δήλωσε ο πατέρας σοκαρισμένος.

«Ο σκύλος είναι πολύ άγριος. Το γνωρίζει όλη η γειτονιά. Με το που έφτασα στο σπίτι, σε κατάσταση σοκ, είδα την ιδιοκτήτρια του ζώου μέσα, η οποία μου είπε... ότι δεν έφταιγε εκείνη! Δεν την χτύπησα, λέει ψέματα. Την έσπρωξα γιατί αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάω το παιδί μου στο νοσοκομείο», δήλωσε ο πατέρας.

Ο 26χρονος μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να τον καθησυχάζουν καθώς τα τραύματα δεν προκαλούν κίνδυνο για τη ζωή του.

Ωστοσο η οικογένεια έπαθε σοκ και δεν έχει συνέλθει ακόμη από την επίθεση του σκύλου στο μωρό, ενώ ο πατέρας του μωρού και η ιδιοκτήτρια του σκύλου, προχώρησαν σε μηνύσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ