Κέρκυρα: Στις φλόγες ιστιοπλοϊκά σκάφη στη μαρίνα Γουβιών - Επί ποδός η Πυροσβεστική
Στις φλόγες τυλίχθηκαν τέσσερα ιστιοπλοϊκά σκάφη στη μαρίνα των Γουβιών Κέρκυρας, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα 20μετρο ιστιοφόρο σκάφος που βρισκόταν ελλιμενισμένο, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, πήρε φωτιά η οποία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στα παρακείμενα σκάφη.
Στην περιοχή έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής με πυροσβεστικά οχήματα, ενώ αναμένεται και βοήθεια από την Ηγουμενίτσα. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για την απομάκρυνση σκαφών, προκειμένου να μην επεκταθεί περισσότερο η φωτιά.

Να σημειωθεί ότι η μαρίνα των Γουβιών είναι από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας, καθώς έχει χωρητικότητα 960 σκαφών, με σταθερές και πλωτές προβλήτες.
PHOTO 1 / 3
Photo 1/3
Πηγή: kerkyrasimera.gr
Photo 2/3
Πηγή: kerkyrasimera.gr
Photo 3/3
Πηγή: kerkyrasimera.gr
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ερωτήματα και καταγγελίες - Τέθηκε σε λειτουργία
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Μεξικό: Ένας νεκρός από τον κυκλώνα Σάιμον – Πλημμύρες και φόβοι για κατολισθήσεις
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Νεκρός σε ηλικία 34 ετών ο ηθοποιός του «Breaking Bad», RJ Mitte
23:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Ενεργειακές εξαγωγές 320 δισ. δολαρίων στην ΕΕ παρά τις κυρώσεις
23:47
ΚΟΣΜΟΣ