Επίθεση από κουκουλοφόρους σε οχήματα σεκιούριτι στην Πανεπιστημιούπολη
Επίθεση από κουκουλοφόρους που κρατούσαν βαριοπούλα, δέχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης τα οχήματα εταιρείας σεκιούριτι, που βρίσκεται στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης στην Καισαριανή.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η ομάδα των κουκουλοφόρων πλησίασε αρχικά το όχημα της εταιρείας και αφού έσπασαν τα τζάμια αμέσως μετά, εντόπισαν και το αυτοκίνητο, που ανήκει σε υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι και εκείνη την ώρα βρισκόταν στο φυλάκιο της Πανεπιστημιούπολης, στο οποίο επίσης προκάλεσαν σοβαρές φθορές.
Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν. Οι υπάλληλοι της εταιρείας ειδοποίησαν τις Αρχές, όμως οι δράστες δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος πίσω τους.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι η επίθεση αυτή σχετίζεται με την αντίδραση για την εφαρμογή της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κεραμέως: Μειοψηφίες αντιδρούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία - Μέριμνα για τη θέρμανση στα σχολεία
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Που αναμένεται να χιονίσει την Τρίτη - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
23:50
Πολεμικό Ναυτικό: Έκτακτες κρίσεις πλοιάρχων - Όλα τα ονόματα
23:49
ΗΠΑ: Το Ιλινόι μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για «επικίνδυνη χρήση βίας» στην Πολιτεία
23:41