ΕΛΛΑΔΑ

Πατήσια: Συνελήφθη 62χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Πατήσια: Συνελήφθη 62χρονος για πορνογραφία ανηλίκων
Σε βάρος του 62χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία ΙΝΤΙΜΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στη σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας 62 ετών προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας σε περιοχή της Αττική όπου εντοπίστηκε, καθώς κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, η αστυνομία ασχολήθηκε με τον 62χρονο έπειτα από την καταγγελία μιας γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη. Ταυτόχρονα, ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ' εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 62χρονου, βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαουστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο κάμερες, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη με την αστυνομία να διενεργεί περαιτέρω έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχουν και άλλα στοιχεία που να σχετίζονται με τον 62χρονο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ