ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στο εδώλιο 47χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε 13χρονη - Τον παγίδευσε ο πατέρας

Πάτρα: Στο εδώλιο 47χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε 13χρονη - Τον παγίδευσε ο πατέρας
Μετά τη σύλληψή του, ο 47χρονος δήλωσε μετανιωμένος ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα, Τετάρτη, ένας 47χρονος από την Πάτρα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 13χρονης.

Ο άνδρας κατηγορείται πως έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο ανήλικο παιδί, το οποίο ενημέρωσε την οικογένειά του και ο πατέρας τον παγίδευσε κλείνοντας ραντεβού μαζί του, όπου και συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο δράστης ήταν γείτονας της οικογένειας ενώ είναι παντρεμένος και έχει ένα 6χρονο παιδί.

«Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε», διηγήθηκε ο πατέρας στο Mega.

«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30 – 40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα», σημείωσε.

«Το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μια ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ», συνέχισε.

«Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πως προσπάθησε να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι», είπε.

«Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή, τι όμορφη που είσαι και άλλα αισχρά», έγραφε στο παιδί, σύμφωνα με τον ίδιο.

Μετά τη σύλληψή του, ο 47χρονος δήλωσε μετανιωμένος. Τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας», ήταν τα πρώτα λόγια του 47χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ