Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Επεισόδιο με πυροβολισμούς, που άφησε πίσω του τρεις τραυματίες και οδήγησε σε ισάριθμες συλλήψεις, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» είναι μία 8χρονη, ένας 24χρονος κι ένας 40χρονος, με την κατάσταση του τελευταίου να κρίνεται πιο σοβαρή (νοσηλεύεται διασωληνωμένος), ενώ η περίπτωση της ανήλικης δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν τρεις άνδρας, 21, 32 και 24 ετών (εκ των τραυματιών) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ξεχωριστή δικογραφία διεξάγεται για το σοβαρό τραυματισμό του 40χρονου (ερευνάται το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, με άγνωστο προς το παρόν δράστη).
Βιολάντα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο υπεύθυνος παραγωγής - Προθεσμία για τον διευθυντή (vid)
17:19Ισραήλ: Ο στρατός δηλώνει ότι βομβαρδίζει θέσεις της Χεζμπολάχ στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου
17:08
Συνελήφθη 24χρονος στον Πειραιά για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων με «δίκυκλο διανομής»
17:06
Οδηγός κινούνταν με την όπισθεν σε σήραγγα στην Εθνική Πατρών - Πύργου (vid)
17:00