ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παράσυρση και εγκατάλειψη γυναίκας μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα

Θεσσαλονίκη: Παράσυρση και εγκατάλειψη γυναίκας μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα
Η σύνδεση διακόπηκε για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα Screen Grab/video

Αυτόπτες μάρτυρες ενός τροχαίου ατυχήματος έγιναν οι τηλεθεατές πρωινής εκπομπής τη Δευτέρα, όταν μπροστά στις κάμερες αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει, ενώ ο οδηγός την εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Την ώρα που οι παρουσιαστές Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για το ρεπορτάζ από τη Βόρεια Ελλάδα και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έδινε πληροφορίες για ένα αιματηρό συμβάν στο κέντρο της πόλης, ένα δυνατό χτύπημα τράβηξε την προσοχή της.

Με την κάμερα να στρέφεται στο σημείο του θορύβου, αποδείχθηκε πως ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος είχε μόλις παρασύρει μια γυναίκα.

Αμέσως η σύνδεση διεκόπη για να κληθεί ασθενοφόρο και να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην πεσμένη στο έδαφος γυναίκα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε νέα σύνδεση η δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη δεν ήταν απλά παράσυρση αλλά και εγκατάλειψη, καθώς το όχημα που χτύπησε τη γυναίκα έφυγε από το σημείο χωρίς να σταματήσει.

Η γυναίκα που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο είχε τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο αναμενόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να της γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Στο σημείο μάλιστα βρέθηκε και ο καθρέφτης του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο ατύχημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ