Νέα πρόκληση των Τούρκων: Υπερπτήσεις αεροσκάφους πάνω από δύο νησιά
Σε διπλή πρόκληση προχώρησε η Τουρκία το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου καθώς ένα μη επανδρωμένο τουρκικό αεροσκάφος εισήλθε παράνομα πάνω από την Κανδελιούσσα και την Κίναρο.
Πιο συγκεκριμένα, ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε, σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 08:16, πάνω από την Κανδελιούσσα, δυτικά της Νισύρου, στα 19.000 πόδια.
Στη συνέχεια, το ίδιο UAV πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από την Κίναρο, στις 08:53, στα 19.000 πόδια.
Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Νέες υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Αγαθονήσι και Ανθρωποφάγους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προκαλούν οι Τούρκοι: Νέες υπερπτήσεις UAV πάνω από την Κίναρο
ΧΡΗΜΑ
Ενοίκια: Τέλος τα μετρητά από 1η Οκτωβρίου: Υποχρεωτικές οι πληρωμές μέσω τράπεζας
03:00
ΧΡΗΜΑ
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Έως πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
02:00
ΧΡΗΜΑ
ΕΣΠΑ: Oι προσωρινοί πίνακες για τα voucher παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών
01:00
ΧΡΗΜΑ
Θερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 31 Αυγούστου - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
00:30
ΚΟΣΜΟΣ