Νίσυρος: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στη θάλασσα
Ανανεώθηκε:
Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών Γυαλί και Νισύρου. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η αρχή Νισύρου ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα για ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν. Γυαλί και ν. Νίσυρου.
«Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, επιβιβάστηκαν σε Ε/Π-/Α/Κ σκάφος και μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν την σορό. Πρόκειται για άνδρα περίπου 40 ετών, σε προχωρημένη σήψη.
Η σορός μεταφέρθηκε στον λιμένα Καρδάμαινας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής» τονίζεται επίσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θήβα: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη
Πατήσια: Νεκρός άντρας σε υπόγειο γκαράζ - Αυτοκτονία με αεροβόλο δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Φονική πυρκαγιά στην Ισπανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 23 αγνοούμενοι
17:05
«Η Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: Το κινηματογραφικό έπος που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα
16:55
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης
16:45
Βιασμός και δολοφονία 11χρονης στην Ινδία: Βίαιες διαδηλώσεις και δεκάδες συλλήψεις
16:38