ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αποσφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Αποσφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου
Το οίκημα άνοιξε παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας, οι οποίοι έκαναν απογραφή των περιουσιακών της στοιχείων που βρίσκονταν μέσα σε αυτό INTIME/ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Αποσφραγίστηκε το πρωί της Τρίτης το σπίτι της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον πρώην σύζυγό της και τις τρεις κόρες τους.

Το οίκημα άνοιξε παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας, οι οποίοι έκαναν απογραφή των περιουσιακών της στοιχείων που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Οι συγγενείς της εκλιπούσας έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να νοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το πολυσυζητημένο ακίνητο στην Πάτρα.

Ήδη έχει αναλάβει μεσίτης την πώλησή του, που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς του πρώην ζευγαριού, η οποία πέθανε το φθινόπωρο του 2020.

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης εισηγήθηκε στις αρχές του μήνα, με πρότασή του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού της.

Με ένα σκεπτικό «καταπέλτη», ο εισαγγελικός λειτουργός εμφανίζεται πεπεισμένος για τον τρόπο που οδηγήθηκε στο θάνατο η μικρή Τζωρτζίνα αφού όπως υπογραμμίζεται «στο αίμα του παιδιού εντοπίστηκε η συγκεκριμένη ουσία σε θανατηφόρα ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση».

H Ρούλα Πισπιρίγκου «χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, δολίως και εν αγνοία των θεραπόντων ιατρών, σκεύασμα που περιείχε τη δραστική ουσία κεταμίνη, η οποία συγκαταλέγεται στις ναρκωτικές ουσίες και επιφέρει αναπνευστική και καρδιακή ανακοπή. Η χορήγηση της ουσίας είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας έπειτα από λίγη ώρα, καθώς η κεταμίνη προκάλεσε δηλητηρίαση στη μικρή», αναφέρεται στην εισήγησή του.

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά να παραπεμφθεί και να δικαστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, και παράλληλα προτείνει και την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ