ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Κανένα ίχνος της 48χρονης στο βυθό της λίμνης - Το ρομπότ καταδύθηκε σε βάθος 72 μέτρων

Ευρυτανία: Κανένα ίχνος της 48χρονης στο βυθό της λίμνης - Το ρομπότ καταδύθηκε σε βάθος 72 μέτρων
Ακαρπες οι έρευνες για 6η μέρα στην Ερυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης INTIME / ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Χωρίς αποτέλεσμα έληξαν οι έρευνες για 6η συνεχή μέρα στη λίμνη Κρεμαστών στην  Ευρυτανία, για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.

Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης στη λίμνη Κρεμαστών, αφού το αυτοκίνητο της ε48χρονης βρέθηκε στη Γέφυρα της Ταρτάνας το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου και εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στα νερά της λίμνης.


Στο έργο της αναζήτησης την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, συνέδραμε υποβρύχιο drone της εθελοντικής διάσωστικής ομάδας Ο.Φ.Κ.ΑΘ. που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη.
Το μηχάνημα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα erytanika.gr κατήλθε σετο βυθό σε βάθος δεκάδων μέτρων ακολουθώντας το στίγμα που είχε δώσει το σόναρ του Ερυθρού Σταυρού και τα σημεία που υπέδειξαν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, ωστόσο δεν εντόπισε ίχνη της αγνοούμενης.

Φαίνεται πως το εύρημα τελικά δεν αφορά ανθρώπινο σώμα αλλά σωρό από πέτρες και κορμούς δέντρων.

Οι κακές καιρικές συνθήκες καθυστέρησαν τις έρευνες που ξεκίνησαν λίγο πριν τι 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης. Έφθασε σε βάθος 72 μέτρων και χαρτογράφησε όλα τα πιθανά σημεία, ωστόσο δεν εντόπησε κάποιο στοιχείο που να σχετίζεται με την 48χρονη.

«Αποκλείσαμε τα δύο σημεία που μας υπέδειξαν οι άνθρωποι του Λιμενικού και έτσι αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το εδίο της έρευνας», δήλωσε ο πρόεδρος του Ο.Φ.Κ.Α.Θ, Χρήστος Ράμος και πρόσθεσε:
Η σορός μπορεί να είναι οπουδήποτε, ό η έρευνα είναι σε εξέλιξη δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, ακόμα και ηγυναίκα να μη βρίσκεται μέσα στο νερό», είπε μιλώντας στο Μega.

Η διαδρομή με το αυτοκίνητο προς τη λίμνη

Στο μεταξύ, ένα βίντεο που παρουσίασε το star είναι από την ημέρα που εξαφνίστηκε η 48χρονη στις 13.12 και δείχνει την διαδρομή που ακολούθησε προς τη λίμνη.

Φοράει άσπρη μπλούζα και οδηγεί το μαύρο αγροτικό. Η απόσταση από την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο μέχρι και τη λίμνη είναι 12 χιλιόμετρα. Μια απόσταση δηλαδή που μπορεί κάποιος να την διανύσει 20 λεπτά με κανονική ταχύτητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ