ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 48χρονης: Άκαρπες οι έρευνες και με το υποβρύχιο drone - Τα επόμενα στάδια

Εξαφάνιση 48χρονης: Άκαρπες οι έρευνες και με το υποβρύχιο drone - Τα επόμενα στάδια
Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι εάν η γυναίκα όντως έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή INTIME / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την 48χρονη που αγνοείται στο Καρπενήσι, και το αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Eίχε επιστρατευτεί ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το drone διευκόλυνε τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την έρευνα, καθώς ήταν δύσκολο να μεταβούν στον βυθό της λίμνης, λόγω των φερτών υλικών.

Σύμφωνα με το Mega, μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας.

Υπενθυμίζεται πως το sonar του Ερυθρού Σταυρού είχε δώσει κάποιο στίγμα ότι υπάρχει κάτι στον βυθό της λίμνης το οποίο, θα έπρεπε να ερευνηθεί περαιτέρω.

Η έρευνα θα συνεχιστεί και σήμερα, Τετάρτη και αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι εάν η γυναίκα όντως έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που ειδικεύονται στην αναζήτηση, ανάμεσά τους και κυνηγοί από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα «σαρώσουν» την περιοχή 2-2,5 χιλιομέτρων.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν η γυναίκα είχε πέσει τη λίμνη θα είχε αναδυθεί το σώμα της στην επιφάνεια, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ