ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Γονείς τριών παιδιών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Οικογενειακή τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Γονείς τριών παιδιών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο
Το ζευγάρι πέθανε με λίγα λεπτά διαφορά ΑΠΕ - ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων με θύματα δύο γονείς, τριών ανήλικων παιδιών. 

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτόκίνητό τους συγκρούστηκε με μία νταλίκα που οδηγούσε ένας 70χρονος άνδρας, ο οποίος είναι τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με το pelop.gr το άτυχο ζευγάρι, μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Η 44χρονη γυναίκα και ο 54χρονος σύζυγός της αφήνουν πίσω τους τρία ανήλικα παιδιά, δυο κορίτσια και ένα αγόρι. Από τη σύγκρουση, η νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, επί του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη από τη σύγκρουση, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλείκων.

Ειδικότερα, 54χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο με συνοδηγό μια 43χρονη ημεδαπή γυναίκα συγκρούστηκε μετωπικά με δημοσίας χρήσεως φορτηγό, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και της συνοδηγού του αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του φορτηγού.

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ