ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε στην Τροχαία ο 23χρονος που παρέσυρε και τραυμάτισε 39χρονη

Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε στην Τροχαία ο 23χρονος που παρέσυρε και τραυμάτισε 39χρονη
Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο 23χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 39χρονη γυναίκα στην Εγνατία οδό, την περασμένη εβδομάδα ΑΠΕ - ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Στις αστυνομικές αρχές και συγκεκριμένα στην υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο 23χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 39χρονη γυναίκα στην Εγνατία οδό, την περασμένη εβδομάδα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου περίπου στις 6:30 το πρωί.

Ο 23χρονος οδηγός παρέσυρε με το όχημά του την 39χρονη, ενώ ήταν πεζή και διέσχιζε τον δρόμο στο ύψος της πύλης εμπορίου της ΔΕΘ. 'Αμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διεκομίσθη η τραυματίας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση καθώς υπέστη κατάγματα στο πόδι.

Η 39χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο ενώ ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Το χρονικό

Αυτόπτες μάρτυρες ενός τροχαίου ατυχήματος έγιναν οι τηλεθεατές πρωινής εκπομπής τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, όταν μπροστά στις κάμερες αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει, ενώ ο οδηγός την εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Την ώρα που οι παρουσιαστές Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για το ρεπορτάζ από τη Βόρεια Ελλάδα και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έδινε πληροφορίες για ένα αιματηρό συμβάν στο κέντρο της πόλης, ένα δυνατό χτύπημα τράβηξε την προσοχή της.

Με την κάμερα να στρέφεται στο σημείο του θορύβου, αποδείχθηκε πως ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος είχε παρασύρει μια γυναίκα.

Αμέσως η σύνδεση διεκόπη για να κληθεί ασθενοφόρο και να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στη γυναίκα που ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε νέα σύνδεση η δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη δεν ήταν απλά παράσυρση αλλά και εγκατάλειψη, καθώς το όχημα που χτύπησε τη γυναίκα έφυγε από το σημείο χωρίς να σταματήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ