ΕΛΛΑΔΑ

Ζωγράφου: Βίντεο - ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην Πανεπιστημιούπολη

Ζωγράφου: Βίντεο - ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην Πανεπιστημιούπολη
Στο βίντεο ακούγονται έξι πυροβολισμοί και λίγο μετά μετά διακρίνονται οι αστυνομικοί την ώρα που επιχειρούν για να συλλάβουν τον 30χρονο κακοποιό ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο ακούγονται έξι πυροβολισμοί και λίγο μετά μετά διακρίνονται οι αστυνομικοί την ώρα που επιχειρούν για να συλλάβουν τον 30χρονο κακοποιό.

Εκείνη την ώρα στο σημείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, στο σημείο υπήρχαν δεκάδες περαστικοί και φοιτητές.

Από την έφοδο, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 22 συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης: Αγοραπωλησίες όπλων, ληστείες και... face control έκανε η συμμορία στην Πανεπιστημιούπολη

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και όπλα ενώ οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές για κλοπές και ληστείες.

Ανάμεσα μάλιστα στους συλληφθέντες είναι και μια δόκιμη αστυνομικός, που υπηρετεί στο Α.Τ. της περιοχής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να ενημέρωνε τους κακοποιούς για τις κινήσεις των αστυνομικών.

Ο τραυματίας από τον πυροβολισμό της αστυνομικού, αλβανικής καταγωγής, χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς που έχει στο ενεργητικό του περίπου 30 ληστείες και σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά.

Την ίδια ώρα, και ο θείος του είχε απασχολήσει την αστυνομία όταν κατηγορήθηκε πριν από τρία χρόνια για την απαγωγή ενός παιδιού στο Παγκράτι, ζητώντας από τους γονείς του όσα χρήματα είχαν στο σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ