Μυτιλήνη: Προβλήματα λόγω έντονης βροχόπτωσης
Ανανεώθηκε:
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στο κεντρικό οδικό δίκτυο της περιοχής Μανταμάδου, Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έπεσε μεγάλος όγκος νερού όπου πλημμύρισαν δρόμοι και φερτά υλικά, πέτρες, λάσπη και ξύλα κατέληξαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος από το Μανταμάδο μέχρι την περιοχή Πεδή.
Ο δήμος κινητοποιήθηκε άμεσα και μέχρι τις 8:30 το πρωί είχε καθαρίσει το οδόστρωμα, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Αξής.
Επισημαίνεται ότι οι οδηγοί πρέπει να μετακινούνται με προσοχή και με χαμηλές ταχύτητες στο σημείο αυτό, ενώ και οι αγρότες που κινούνται στην περιοχή από Νάπη προς Μανταμάδο θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα καθώς πλημμύρισαν αγροτικοί δρόμοι.
Επίσης προβλήματα υπάρχουν και στο καταφύγιο Ασπροποτάμου όπου βούλιαξαν τουλάχιστον 10 βάρκες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Bogdan: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» - Προειδοποιήσεις και κλειστά σχολεία
Καιρός: Άστατος την Τετάρτη με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Εκτεταμένη φωτιά σε διώροφο κτήριο στην Καλλιθέα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού
17:00
Πώς το Παρίσι αξιοποιεί την «τηλεψύξη» στον Σηκουάνα για λίγη δροσιά μέσα στον καύσωνα
16:55
Αποχώρησε από τους Δημοκράτες η Θεοδώρα Τζάκρη - Αιχμές κατά Κασσελάκη για «αρχηγισμό»
16:45
Ο γύρος της Ολλανδίας με 49 ευρώ: Προσελκύοντας τουρίστες στα βάθη της τοπικής κουλτούρας
16:40