ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση οχημάτων στην Αττική οδό - Σημαντικές καθυστερήσεις

Σύγκρουση οχημάτων στην Αττική οδό - Σημαντικές καθυστερήσεις
Η κυκλοφοριακή συμφόρηση οφείλεται σε σύγκρουση οχημάτων που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική Οδό Intime (Φωτογραφία Αρχείου)

Οπλισμένοι με γερά νεύρα θα πρέπει να είναι οι οδηγοί των οχημάτων καθώς αυτή την ώρα παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση οφείλεται σε σύγκρουση οχημάτων που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική Οδό. Τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή.

Η κίνηση στους δρόμους στις 16:20

Σημειώνεται ότι η κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη, με τις καθυστερήσεις να ξεπερνούν τα 20 λεπτά.

Απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων, καθυστερήσεις 15΄-20΄στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

Παράλληλα «μπλοκαρισμένος» είναι και ο Κηφισός αφού παρατηρούνται καθυστερήσεις και προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στις εθνικές οδούς.

Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στο κέντρο της Αθήνας, στις Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας προς τη Βουλή, Βασιλίσσης Αμαλίας και στον καθοδικό άξονα Βασιλέως Κωνσταντίνου - Αρδηττού.

Η κίνηση, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, είναι αυξημένη στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα ανόδου και στη Λεωφόρο Αθηνών προς την Αθήνα στο ύψος του Χαϊδαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ