Πύργος: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στη Σπιάντζα Ηλείας
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε αγροτική έκταση στην περιοχή Σπιάντζα Ηλείας.
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα 32 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, ενώ από αέρως επιχειρούσαν τέσσερα αεροσκάφη έως τη δύση του ηλίου. Επίσης συνέδραμαν υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτική έκταση, καίγοντας σε τρία μέτωπα, με το μεγάλο μέτωπο να βρίσκεται στον Βιολογικό, στην περιοχή της Ροφιάς.
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι η κατάσταση στον Πύργο ήταν αποπνικτική, καθώς η ατμόσφαιρα επιβαρύνθηκε από καπνό και στάχτες από τη φωτιά.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχέραναν το έργο των πυροσβεστών.
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Νέο κύμα επιθέσεων από το Ιράν και κάλεσμα Νετανιάχου σε Ευρωπαίους
13:29
Καιρός Δευτέρας: Βροχές, χιόνια στα ορεινά και ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο
13:27
Ώρα … μεταλλίου για Τεντόγλου στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου - Πού και πότε θα δείτε τον τελικό
13:15
Εκρηξη φυσικού αερίου «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την κατάρρευση των κτηρίων στην Κωνσταντινούπολη (vids)
13:07