ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Ποινική δίωξη σε 23χρονο με την κατηγορία του βιασμού 21χρονης τουρίστριας

Χανιά: Ποινική δίωξη σε 23χρονο με την κατηγορία του βιασμού 21χρονης τουρίστριας
Αναζητείται ακόμη ένας 19χρονος για τον βιασμό της 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ποινική δίωξη εναντίον ενός 23χρονου άσκησε ο εισαγγελέας Χανίων μετά από την καταγγελία μιας 21χρονης για ομαδικό βιασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για την υπόθεση αναζητείται και ένας 19χρονος ο οποίος επίσης καταγγέλθηκε ότι συμμετείχε στον βιασμό.

Η καταγγελία της 21χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης στην Κρήτη, τα ξημερώματα του Σαββάτου η νεαρή τουρίστρια από τη Σουηδία έπινε το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 19 χρόνων οι οποίοι μετά από κάποια ώρα της πρότειναν να πάνε μία βόλτα.

Οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ένα ερημικό μέρος όπου σύμφωνα με την καταγγελία, την βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος.

Ενώ στη συνέχεια έφυγαν και την παράτησαν μόνη της αφού πρώτα της έκλεψαν την τσάντα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλυπόθημη κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ