ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση συνεργάτιδάς του

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση συνεργάτιδάς του
Ποιοι μάρτυρες ακολουθούν ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση στενής του συνεργάτιδάς του. 

Ο ηθοποιός, που κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού, είχε προτείνει τη συγκεκριμένη μάρτυρα κατά την προανάκριση, προκειμένου να καταθέσει για εκείνον.

Μετά τη δική της κατάθεση, θα αναγνωσθεί και η ανακριτική κατάθεση μιας ακόμη γυναίκας από το περιβάλλον του, η οποία δεν μπορούσε να βρεθεί στη δίκη.

Στη συνέχεια, η δίκη αναμενόταν να προχωρήσει με ανάγνωση εγγράφων στη συνεδρίαση της 6ης Οκτωβρίου και αμέσως μετά επρόκειτο να κληθούν οι μάρτυρες που είχαν προτείνει οι δυο πλευρές, ωστόσο η πρόταση της εισαγγελέας της έδρας, άλλαξε τη ροή της ακροαματικής διαδικασίας.

Στις 6 Οκτωβρίου στη δικαστική αίθουσα θα δώσουν το παρών οι Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα.

Μετά τη λήξη της κατάθεσης του μπατζανάκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να κληθούν η Θάλεια Ματίκα, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Είναι κρίσιμο να καταθέσουν, υπήρχε διάλογος με την κυρία Ματίκα με την πρώτη καταγγέλλουσα, η κυρία Μακρυπούλια θα μας διαφωτίσει αν υπήρχε πρόθεση αντικατάστασης σε ρόλο στην παράσταση «Κουζίνες», και η κυρία Κωτσοβούλου να απαντήσει αν είχε καλέσει την καταγγέλλουσα για την παράσταση» είπε η εισαγγελέας.

Η υπεράσπιση με τη σειρά της ζήτησε την κλήση των Τάσου Χαλκιά και Ράνιας Σχίζα που έπαιζαν επίσης στην ίδια παράσταση.

Το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτά τα αιτήματα και αναμένεται να αποστείλει κλήσεις για τη συνεδρίασης της 6ης Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ