ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Φιλιππίδη: Διεκόπη για την Παρασκευή λόγω αδιαθεσίας της προέδρου του Δικαστηρίου

Δίκη Φιλιππίδη: Διεκόπη για την Παρασκευή λόγω αδιαθεσίας της προέδρου του Δικαστηρίου
Η πρόεδρος του Δικαστηρίου επικαλέστηκε αδυναμία να συνεχίσει την διαδικασία για λόγους υγείας και η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη διεκόπη για την Παρασκευή EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη λόγω αδιαθεσίας της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος επικαλέστηκε αδυναμία να συνεχίσει την διαδικασία για λόγους υγείας και η δικαστική διαδικασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός προσήλθε στο δικαστήριο με το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν και οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα που είχε καλέσει το Δικαστήριο.

Απούσα ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια την οποία, όπως αναφέρθηκε, δεν κατάφεραν να ενημερώσουν.

Οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κοτσοβούλου θα καταθέσουν εκτός απροόπτου την Παρασκευή, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα αναμένεται να καταθέσουν την Τρίτη.

Στο μεταξύ, έντονη ήταν η αντίδραση του Τάσου Χαλκιά, όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον ρωτούν για την πολύκροτη δίκη.

«Παιδιά θέλω να περάσω, σας παρακαλώ πολύ... Πάω στο δικαστήριο με ρωτάτε τώρα τι ξέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκνευρισμένος ο Τάσος Χαλκιάς, προσερχόμενος στο δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ