ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τον διπλό άγριο ξυλοδαρμό

Αίγινα: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τον διπλό άγριο ξυλοδαρμό
Σοκάρουν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης και του γιου της στην Αίγινα

Σοκάρουν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης και του γιου της στην Αίγινα, που ήταν εντολή και συμβόλαιο, που σύμφωνα με τη δικογραφία έφερε την υπογραφή ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα.

Ο ξυλοδαρμός είχε καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και είναι χαρακτηριστική η στιγμή που ένας από τους κατηγορούμενους ως φυσικός αυτουργός χτυπά με μανία την ηλικιωμένη και τον γιο της μπροστά στα μάτια του μόλις τεσσάρων ετών εγγονιού της.

Οι αδίστακτοι φυσικοί αυτουργοί, όπως φαίνεται στις εικόνες αφήνουν αιμόφυρτα τα δύο θύματά τους στο έδαφος και αμέσως μετά εξαφανίζονται.

Συμβόλαιο θανάτου

Βαρύ ποινικό παρελθόν με ληστείες, κλοπές, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ακόμα και για λαθροδιακίνηση έχουν οι συλληφθέντες ως φυσικοί αυτουργοί του άγριου ξυλοδαρμού της 67χρονης ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στην Αίγινα.

Οι Αρχές ασφαλείας κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της γυναίκας η οποία μάλιστα είχε παραμείνει στην εντατική μια εβδομάδα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της και μάλιστα είχε υποστεί δύο φορές ανακοπή, με τη ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή.

Οι φυσικοί αυτουργοί είναι γνωστοί στις αστυνομικές Αρχές για την παράνομη δράση τους σε ληστείες και κλοπές ενώ το άτομο που κατηγορείται ότι τους μετέφερε στην Αίγινα για να εκπληρώσουν το συμβόλαιο είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στη Βόρεια Ελλάδα για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με την δικογραφία, την εντολή και το συμβόλαιο είχε υπογράψει ο ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κλαμπ στην Καλλιθέα, ο οποίος έχει συλληφθεί και ήταν σε αντιπαράθεση με τη γυναίκα κυρίως για περιπτώσεις ηχορύπανσης του κλαμπ που διατηρούσε.

Η γυναίκα και ο γιος της που ήταν επίσης θύμα του ξυλοδαρμού αναγνώρισαν τους τρεις φυσικούς αυτουργούς ενώ από την σάρωση των κινητών τηλεφώνων προκύπτει ότι το επίμαχο διάστημα του ξυλοδαρμού ήταν πράγματι στο νησί.

Οι φυσικοί αυτουργοί φέρονται να αλληλοκατηγορούνται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι προσπαθούν να μην εμπλέξουν τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου αν και ένας από αυτούς «δείχνει» ότι η εντολή για το συμβόλαιο δόθηκε από το νυχτερινό κέντρο.

Ο άγριος ξυλοδαρμός είχε σημειωθεί πέρσι όταν οι δράστες εισέβαλλαν μέσα στο ξενοδοχείο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια και ενός 4χρονου παιδιού που ήταν το εγγόνι της 67χρονης άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια τη γυναίκα και το γιο της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ