ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 39χρονος που ποδοπάτησε το γατάκι

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 39χρονος που ποδοπάτησε το γατάκι
Ο 39χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ του έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου Pixabay (Φωτογραφία αρχείου)

Συνεργασία με το ΑΠΘ είχε ο 39χρονος που ποδοπάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη, σκοτώνοντάς του, προκαλώντας αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με το Mega, ο δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο Αριστοτέλειο, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτή την χρονιά.

Ο 39χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ του έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου.

Η πράξη του που έγινε στα τέλη Αυγούστου, καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας πλησίασε το νεογέννητο γατάκι, σε σημείο στο κέντρο της πόλης, κοίταξε γύρω του να δει αν υπάρχει κάποιος περαστικός και το πάτησε με το πόδι του, σκοτώνοντας του.

Στη συνέχεια έφυγε ανενόχλητος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Το βίντεο είδαν σε κατάστημα της περιοχής και το έστειλαν σε φιλοζωική εταιρεία για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ