Νίκαια: «Δεν ήταν καλή γυναίκα» είπε ο δράστης σε γείτονα - Εκτός κινδύνου η 66χρονη
Ανανεώθηκε:
Στο Αττικό νοσοκομείο νοσηλεύεται η 66χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με φαλτσέτα από τον 72χρονο σύζυγό της στη Νίκαια, σε ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.
Γείτονες και μάρτυρες του περιστατικού μίλησαν στην ΕΡΤ για τα όσα τραγικά εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης.
«Βοήθεια, βοήθεια, με έσφαξε με έσφαξε» φαίνεται πως φώναζε η γυναίκα λίγα λεπτά αφού την μαχαίρωσε ο άντρας της, αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας που προσπαθούσε με μία πετσέτα να της σταματήσει την αιμορραγία από τον λαιμό.
Ένας ακόμα γείτονας που κατάφερε να πάρει από τα χέρια του 72χρονου την φαλτσέτα. Όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό του απάντησε «Γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα».
Μάλιστα ο άντρας ξαναμπήκε στο σπίτι και επέστρεψε με ένα κατσαβίδι.
Την ίδια ώρα, στο σημείο έφτασε η αστυνομία.
Το θύμα έχει τραύματα στο λαιμό και το σαγόνι, και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ ο δράστης έχει συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το παρελθόν ο 72χρονος είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα.
SPONSORED
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Ποιες οι νέες προθεσμίες που δόθηκαν για τους ενδιαφερόμενους
02:00
Επίδομα παιδιού: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα για τις πληρωμές - Πότε έρχεται η επόμενη δόση
01:00
Power Pass: Πόσο πιθανό είναι το σενάριο για νέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος
00:30
Πάνω από 30 νεκροί από επιθέσεις τζιχαντιστών σε δύο χωριά στο Μαλί
23:57