Nεκρός βρέθηκε ο κτηνοτρόφος στον Αλμυρό
Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος κτηνοτρόφος, από το Νεοχωράκι Αλμυρού, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου.
Το πτώμα του κτηνοτρόφου εντοπίσθηκε από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο από το οποίο θα έπρεπε να διασχίσει το ρέμα για να μεταβεί στο μαντρί του.
Ο 59χρονος κτηνοτρόφος το Σάββατο το πρωί μετέβη στη μονάδα που έχει σε περιοχή έξω από το Νεοχωράκι Αλμυρού για να ταΐσει τα ζώα του και να κάνει διάφορες αγροτικές εργασίες. Παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και η βροχή μετατράπηκε σε έντονη καταιγίδα, μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς του ανησύχησαν και το βράδυ αφού δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Την Κυριακή, είχε εντοπισθεί το όχημά του στη θέση "Γαβράκι" σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια.
Μετεγκατάσταση στην περιφέρεια: Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται - Οι δικαιούχοι των 10.000 ευρώ
06:00
Μαζική στροφή στα σταθερά τιμολόγια ρεύματος: Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Μέχρι σήμερα Τετάρτη 30/09 οι διορθώσεις στο Ε1 των φορολογικών δηλώσεων
04:00
«Ανακαίνιση κατοικίας: Σήμερα εκπνέει η προθεσμία έκδοσης βεβαίωσης για ένταξη στο πρόγραμμα
03:00