ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την δόκιμη αστυνομικό και τη συμμορία της φοιτητικής εστίας

Νέα στοιχεία για την δόκιμη αστυνομικό και τη συμμορία της φοιτητικής εστίας
Οι Αρχές θα στείλουν στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση τα καινούργια αυτά στοιχεία και θα ζητήσουν συμπληρωματικές κατηγορίες

Πρόσβαση στα σημεία που η μαφία της Πανεπιστημιούπολης έκρυβε ναρκωτικά και όπλα φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να είχε η δόκιμη αστυνομικός, η οποία είχε συλληφθεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που χρησιμοποιούσε ως ορμητήριο τη φοιτητική εστία.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά η εμπλοκή της φαινόταν να περιορίζεται μόνο στο κομμάτι της πληροφορίας που είχε δώσει στους κακοποιούς για την επικείμενη επιχείρηση και σύλληψη μέλους της οργάνωσης, η έρευνα των αστυνομικών φαίνεται να δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν, σύμφωνα με τις Αρχές, ότι η αστυνομικός που υπηρετούσε και σε τμήμα της περιοχής του Ζωγράφου πήγαινε όχι μόνο για επίσκεψη στα δωμάτια που είχαν καταλάβει οι κακοποιοί αλλά είχε πρόσβαση και σε χώρους, που οι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν σαν «καβάτζες» για να κρύβουν ναρκωτικά και όπλα.

Οι Αρχές θα στείλουν στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση τα καινούργια αυτά στοιχεία και θα ζητήσουν συμπληρωματικές κατηγορίες για τη δόκιμη αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών, που από την αρχή ερευνούσαν την υπόθεση της φοιτητικής εστίας, ανέφεραν στις κλειστές συσκέψεις που γίνονταν το πόσο πίσω είχε πάει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης το γεγονός ότι η δόκιμη αστυνομικός, χρησιμοποιώντας παραφρασμένες ορολογίες, είχε ενημερώσει τους κακοποιούς για την επιχείρηση που είχαν στήσει πάνοπλοι αστυνομικοί, ώστε να συλλάβουν τον Αλβανό αρχηγό της συμμορίας.

Η αστυνομικός, που διατηρούσε σχέση με έναν από τους συλληφθέντες, δεν είχε διστάσει μόλις είδε στο αστυνομικό τμήμα τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει για να ξεκινήσουν για την επιχείρηση σύλληψης, να επικοινωνήσει με το κινητό τηλέφωνο του φίλου της και να του πει για την επικείμενη επιχείρηση.

Επίσης αίσθηση είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, με την αστυνομικό να κρατά όπλο και να ποζάρει σε έναν χώρο που δεν αποκλείεται να ήταν και η φοιτητική εστία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ