ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών στον πατέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών στον πατέρα της 12χρονης
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Αναβολή για τις 26 Οκτωβρίου έλαβε η υπόθεση κατοχής ναρκωτικών από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο του πατέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στα Σεπόλια.. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, την ώρα που η υπόθεση του Κολωνού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Νωρίτερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση σε βάρος του άνδρα.

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ' οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

Η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες για μαστροπεία

H μητέρα της 12χρονης η οποία αντιμετωπίζει την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας. Μέσω του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπόρνευση της 12χρονης κόρης της.

Σε δηλώσεις του ο κ. Λύτρας ανέφερε:

«Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες. Πήρε προθεσμία για τη 13.00 τη Δευτέρα. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία, οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαζί του.

» Σε επικοινωνία που είχα με τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά, λένε ότι είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ώθησαν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία.

» Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτό το αδίκημα

» Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ