ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ένταση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση της 12χρονης

Σεπόλια: Ένταση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση της 12χρονης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από πλήθος κόσμου, για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης κοπέλας από τον 53χρονο στα Σεπόλια ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ / EUROKINISSI

Άλλη μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου από πλήθος κόσμου, για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης κοπέλας από τον 53χρονο στα Σεπόλια

Κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν μαζική και δυναμική συγκέντρωση αλληλεγγύης στο θύμα, στα Σεπόλια, η οποία εξελίχθηκε σε αυθόρμητη πορεία στους δρόμους της γειτονιάς.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, έπεσαν χημικά και μολότοφ ενώ κυριάρχησαν συνθήματα κατά του 53χρονου κατηγορούμενου.

Τι θα ισχυριστεί η μητέρα της 12χρονης στην ανακρίτρια

Τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης κοπέλας από τα Σεπόλια καθώς φέρεται να είναι από τον 53χρονο κατηγορούμενο, είναι η αιτία για την κράτηση της 37χρονης και την απολογία της στην ανακρίτρια την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου.

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία βιάστηκε δεκάδες φορές από άντρες, κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Η 37χρονη μητέρα που συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να απολογηθεί. Η ίδια θα προσπαθήσει να πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα, ότι είναι αθώα και ότι έπεσε θύμα της οικονομικής της ανέχειας, καθώς αποδεχόταν τα χρήματα που της έδινε ο 53χρονος λόγω οικονομικής ανάγκης.

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο MEGA επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να την ενοχοποιούν, ενώ αναφορικά με τις δύο καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της, ο δικηγόρος σχολίασε πως φαίνεται το όνομα του αποστολέα, δεν είναι του 53χρονου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

«Η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της τράπεζας μητέρας το οποίο έδωσε στον Μίχο. Η 12χρονη είχε στην κατοχή της την κάρτα της μητέρας της. Αυτό έχει πει η μικρή» εξήγησε ο κ. Λύτρας.

Τα υπόλοιπα στοιχεία αφορούν μηνύματα της μητέρας προς τον 53χρονο, όπου του εξαπολύει επίθεση την ώρα που μαθαίνει το τι έχει συμβεί. «Το κατήγγειλε άμεσα η μητέρα, του είπε πως θα το μάθει όλη η γειτονιά» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σχετικά με εκείνους που ήρθαν σε επαφή μέσω συνομιλιών με την ανήλικη, ο κ. Λύτρας σημείωσε πως «θα κρυφτούν πίσω από τον ισχυρισμό ότι δεν γνώριζαν την ηλικία του παιδιού».

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε η 37χρονη μητέρα από τη σύζυγο του 53χρονου, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την πληροφορία, εξηγώντας πως τα λεφτά αυτά δόθηκαν με πρωτοβουλία της συζύγου του κατηγορούμενου, προτού η υπόθεση βγει στη δημοσιότητα, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα να πάει το παιδί στους γιατρούς.

«Αυτά τα 100 ευρώ προσφέρθηκε η ίδια να της τα δώσει, και αυτό το λέει και η μία πλευρά και η άλλη» είπε ο δικηγόρος.

Πρόσθεσε ακόμη ότι στην κατάθεσή της η 12χρονη δεν κατηγορεί σε κανένα σημείο τη μητέρα της, αντιθέτως μάλιστα την προστατεύει. Σύμφωνα με τον ίδιο, 12χρονη συνεργάζεται άψογα με τις Αρχές και έχει δώσει και νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Ολοκληρώνοντας τόνισε πως «για τα άτομα που μπαίνανε σε αυτή την εφαρμογή είναι δύσκολο νομικά να αποδειχθεί εάν υπάρχει αδίκημα και τι αδίκημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ