ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης Σεπόλια: Στην Ευελπίδων οι τρεις συλληφθέντες

Βιασμός 12χρονης Σεπόλια: Στην Ευελπίδων οι τρεις συλληφθέντες
Στα δικαστήρια οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια Eurokinissi

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας πέρασαν το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκονται οι δύο συλληφθέντες έπειτα από εντάλματα, 33 και 36 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Στον Εισαγγελέα και ο 34χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη την Κυριακή.

Ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου

Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, υποστήριξε ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, εκείνη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά ο ίδιος την πέρασε για ανήλικη.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δικηγόρος του κατηγορούμενου να ζητήσει νέα προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία σε βάρος του.

Ο 36χρονος είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του και κατά την αστυνομία βίασε την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, για «πελάτη» του 53χρονου Ηλία Μίχου, που προφυλακίστηκε για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού.

Εντοπίστηκαν μέσω chat διαδικτυακής σελίδας

Επίσης, ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί για έναν 33χρονο κι έναν 34χρονο. O 34χρονος που εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση εντοπίστηκε μέσω της ίδιας εφαρμογής που χρησιμοποιούσαν και οι υπόλοιποι άνδρες που έκλειναν ραντεβού με τον Ηλία Μίχο για να βιάσουν την 12χρονη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να είχαν ασελγήσει στην 12χρονη με αμοιβή, ενώ τα ραντεβού μαζί της κλείστηκαν έπειτα από συνομιλία που είχε προηγηθεί σε chat διαδικτυακής σελίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ