ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Η 12χρονη «ήταν δασκαλεμένη» - Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για παιδοβιασμό Ηλίας Μίχος

Σεπόλια: Η 12χρονη «ήταν δασκαλεμένη» - Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για παιδοβιασμό Ηλίας Μίχος
Συνεχίζονται οι προκλήσεις εκ μέρους του κατηγορούμενου για παιδοβιασμό και μαστροπεία Ηλία Μίχου INTIME

Συνεχίζονται οι προκλήσεις εκ μέρους του κατηγορούμενου για παιδοβιασμό και μαστροπεία Ηλία Μίχου. Μετά τα όσα υποστήριξε στην απολογία του, από τις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται ισχυρίζεται ότι η 12χρονη «ήταν δασκαλεμένη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με τους οίκους ανοχής, ούτε με τις σελίδες γνωριμιών, ούτε οδήγησε την ανήλικη στους χώρους όπου βιάστηκε από άλλους άνδρες.

Κάνει λόγο ότι το παιδί «ήταν δασκαλεμένο».

Ο Ηλίας Μίχος στην απολογία του είχε παραδεχθεί πως είχε «σεξουαλικές επαφές» με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως όλα έγιναν με τη «συναίνεση της».

Τόνισε πως πίστευε ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τα πάντα και πως η ανήλικη «φαινόταν 16-17 ετών».

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τη μαρτυρία της θείας του κοριτσιού, η οποία φέρεται να κατέθεσε στην 33η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την πρωτοφανή αυτή υπόθεση, ότι ο Μίχος είχε απειλήσει με τα όπλα εκτός της 12χρονης και μικρότερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας.

Στοιχεία τα οποία επίσης αξιολογούνται από τις αρχές, είναι τα όσα κατέθεσε στην απολογία της η 37χρονη μητέρα, σχετικά με τις επαφές του 53χρονου παιδεραστή και κατηγορούμενου, μεταξύ άλλων κακουργημάτων, για διακεκριμένη μαστροπεία.

Η 37χρονη, προσωρινά κρατούμενη που οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού λίγο μετά τις 14:00, ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα του Ηλία Μίχου τόσο λόγω κοινωνικού προφίλ που επιμελώς διατηρούσε ο 53χρονος, όσο και λόγω του γεγονότος ότι αστυνομικοί -εν ενεργεία και μη- σύχναζαν στο μαγαζί του.

Το μέγεθος του κυκλώματος μένει να αποκαλυφθεί, δεδομένης και της τρίτης συμπληρωματικής κατάθεσης της 12χρονης σύμφωνα με την οποία ο Ηλίας Μίχος τη βιάζε και την εξέδιδε συστηματικά και σε οίκο ανοχής που, κατά πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Μεταξύ άλλων, το παιδί αναφέθηκε και σε άτομα που είχαν γνώση της ηλικίας της.

«Ενας φίλος του Ηλία, αστυνομικός, τον είχε ρωτήσει “τι κάνεις με αυτή τη μικρή;”», κατέθεσε και πρόσθεσε ότι ο άνδρας που ήταν στην είσοδο του οίκου ανοχής μια φορά είπε στον 53χρονο «τι κάνεις ρε; Αυτή είναι μικρή, θα μπλέξουμε». Η λίστα των βιαστών του κοριτσιού συνεχώς μεγαλώνει, καθώς σε ερώτηση αν οι άνδρες που την κακοποιούσαν στον οίκο ανοχής είχαν οποιαδήποτε σχέση με αυτούς που είχε μιλήσει σε διαδικτυακές εφαρμογές και πλατφόρμες, η ανήλικη απάντησε αρνητικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ