ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: 28χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου - Η μητέρα του τον κάλυπτε

Αγρίνιο: 28χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου - Η μητέρα του τον κάλυπτε
Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις παιδεραστίας στην Ελλάδα ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI

Ακόμη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού παιδιού έχει ταράξει την ελληνική κοινωνία. Ένας 28χρονος από το Αγρίνιο κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ένα 4χρονο αγοράκι, με την Ελληνική Αστυνομία να δημοσιεύει τα στοιχεία του παιδεραστή, χτες, Τρίτη. 

Στον δράστη, ποδοσφαιριστή της Γ’ Εθνικής που κατά την τέλεση των αποτρόπαιων πράξεων κατά του παιδιού έκανε τη στρατιωτική του θητεία, ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Δείτε τα στοιχεία του εδώ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξ . Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Οι ζωγραφιές του παιδιού μαρτύρησαν τη φρίκη - Τον κάλυπτε η μητέρα του

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του μικρού παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του.

Η γυναίκα αυτή είναι η μητέρα του δράστη που ήταν και η νταντά του παιδιού.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η 52χρονη γυναίκα φέρεται να γνώριζε, σύμφωνα με μαρτυρίες, τις πράξεις του γιου της και όχι μόνο τις κάλυπτε, αλλά και του επέτρεπε να τις διαπράττει.

Οι γονείς του 4χρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του και έτσι απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος κατάλαβε την φρίκη που ζούσε το μικρό παιδί.

Παρ΄ότι οι γονείς φαίνεται πως είχαν κάμερες ασφαλείας στο σπίτι, ο 28χρονος παιδεραστής φέρεται να τελούσε τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις σε σημεία που δεν υπήρχαν, όπως στην τουαλέτα.

Η υπόθεση της απασχολεί την αστυνομία από στις αρχές του τρέχοντος έτος.

Την ιστορία δημοσιοποίησε η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ