ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Πώς οι ζωγραφιές του 4χρονου «ξεκλείδωσαν» τη φρίκη

Αγρίνιο: Πώς οι ζωγραφιές του 4χρονου «ξεκλείδωσαν» τη φρίκη
Οι γονείς είδαν κάποιες περίεργες ζωγραφίες του παιδιού και απευθύνθηκαν σε ειδικό Pixabay (Φωτογραφία αρχείου)

Τα όσα αδιανόητα ζούσε το 4χρονο αγοράκι στα χέρια του 28χρονου φερόμενου παιδεραστή αποκάλυψε το παιδί μέσα από ζωγραφιές του αφού δεν μπορούσε με άλλο τρόπο να μιλήσει για την κακοποίησή του.

Η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του τόσο μικρού παιδιού έχει προκαλέσει φρίκη τόσο στο Αγρίνιο όσο και σε όλη τη χώρα.

Οι γονείς του παιδιού φαίνεται πως παρατήρησαν να έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του και αφού είδαν κάποιες περίεργες ζωγραφιές του, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος δεν άργησε να αποκωδικοποιήσει τις εικόνες και να αποκαλυφτεί η ασέλγεια.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του μικρού παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ότι κακοποίησαν τον γιο του.

Η γυναίκα αυτή είναι η μητέρα του δράστη που ήταν και η νταντά του παιδιού.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα.

Οι δυό τους έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του 28χρονου εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Ο κατηγορούμενος 28χρονος φέρεται να πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας όταν έλειπαν οι γονείς και να προχωρούσε στις αδιανόητες αυτές πράξεις, με την μητέρα του μάλιστα να έχει επίγνωση αυτών.

Στον δράστη, ποδοσφαιριστή της Γ’ Εθνικής ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε τα στοιχεία του εδώ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξ . Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Την ιστορία δημοσιοποίησε η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

«Μια υπόθεση που μας συγκλόνισε όλους και έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σήμερα δημοσιοποιείται το πρόσωπο του με σκοπό την προστασία νέων θυμάτων και για να μπορέσει κάποιος που γνωρίζει ή υποψιάζεται παρόμοια εγκλήματα του κατηγορούμενου να τα καταγγείλει. Η δημιουργία μιας λίστας κακοποιητών που υπό συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις θα έχουν πρόσβαση τα θύματα, φαίνεται αναγκαία για την άρτια υπεράσπιση τους», ανέφερε η κυρία Μπεκατώρου σε ανάρτησή της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cj2sceHuTW5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ