ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ερωτήματα για εμπλοκή αστυνομικών - Αρνείται συνάντηση με την 12χρονη ο ένας εκ των δύο

Σεπόλια: Ερωτήματα για εμπλοκή αστυνομικών - Αρνείται συνάντηση με την 12χρονη ο ένας εκ των δύο
Στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν υποβληθεί περί τα 100 - 150 αιτήματα ταυτοποίησης ιδιοκτητών INTIME

Υπό διερεύνηση από τις Αρχές βρίσκονται ενδείξεις για εμπλοκή δύο αστυνομικών στην υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο αρνείται ότι έχει συναντήσει την ανήλικη.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Mega, o εν λόγω αστυνομικός που φαίνεται ότι υπηρετεί στην Άμεση Δράση, φέρεται να έχει συνομιλήσει με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής, ωστόσο αρνείται ότι συνάντησε το παιδί.

Προς το παρόν, εξετάζεται από τις Αρχές εάν θα κληθεί να καταθέσει ή να παράσχει έγγραφες εξηγήσεις για τα στοιχεία που έχουν προκύψει. Αυτό καταδεικνύει ότι ενδεχομένως να μην έχουν προκύψει πολύ σημαντικά επιβαρυντικά στοιχεία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν υποβληθεί περί τα 100 - 150 αιτήματα ταυτοποίησης ιδιοκτητών για κινητά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της ανήλικης μιας σειράς προσώπων.

Από την πλευρά της υπεράσπισης της μητέρας της ανήλικης υπάρχει αναφορά σε δύο αστυνομικούς ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και πολλές συλλήψεις».

Αναφερόμενος στην προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας, είπε πως «δεν μπορεί αλα καρτ να γίνονται δεκτά όσα είπε το παιδί. Δεν γίνεται να λέει κάποια πράγματα το παιδί και να το παίρνουμε ως δεδομένο και να λέει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε και αυτό να μην το λαμβάνουμε υπόψη».

Χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά «λάθος» την απόφαση για προφυλάκιση της μητέρας του κοριτσιού και είπε πως πρόκειται για «βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για όλη αυτή την ιστορία».

«Παρότι ανακοίνωσε τι είχε πάει να καταγγείλει, την πρώτη φορά που πήγε στο ΑΤ Κολωνού, αφού περίμενε 2,5 ώρες, της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα. Πήγε την επόμενη ημέρα το πρωί και της είπαν να πάει στο Τμήμα Ανηλίκων, στην ΓΑΔΑ», διευκρίνισε αναφορικά με την καταγγελία που έκανε η μητέρα πως δεν την άφησαν να καταγγείλει τον 53χρονο την πρώτη φορά που το επιχείρησε.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ακόμη πως: «Η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη».

Σχετικά με τα χρήματα που ζήτησε η 37χρονη από την σύζυγο του 53χρονου, είπε πως: «Θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ