Χανιά: Άνδρας εγκλωβίστηκε κοντά σε γκρεμό στην Αγία Ρουμέλη - Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διάσωση ενός 65χρονου Αυστριακού που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε αρκετά δύσβατο σημείο κοντά στην έξοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς, στην Αγία Ρουμέλη, στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο 65χρονος τουρίστας διέσχιζε το μεσημέρι της Τετάρτης το φαράγγι της Σαμαριάς, όταν ξαφνικά, ενώ πεζοπορούσε, βρέθηκε σε ένα αρκετά δύσβατο σημείο, συγκεκριμένα σε ένα γκρεμό και δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο την πορεία του.
Τότε ο άνδρας ειδοποίησε τη σύζυγο του και εκείνη στην συνέχεια κάλεσε σε βοήθεια.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από το συντονιστικό επιχειρήσεων της Π.Υ, δέκα πυροσβέστες διασώστες από την 3η ΕΜΑΚ και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ανώπολης Σφακίων επιχειρούν την προσέγγιση και διάσωση του άνδρα.
Κατά την ίδια πηγή, ο άνδρας δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του και έχει ενημερώσει γνωστούς του κατοίκους της Αγίας Ρουμέλης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
SPONSORED
Η Κίνα αναπτύσσει τα πρώτα ρομπότ... μπάτλερ - Βάζει πλυντήριο, τηγανίζει αυγά, κρεμάει ρούχα
14:53
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 30χρονο για τη δολοφονία του πατέρα του
14:45
Χαρδαλιάς: Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο πόρο για την οικογένεια - Vouchers για 132.000 παιδιά
14:44
Επίδομα θέρμανσης: Πάνε ταμείο οι δικαιούχοι - Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση
14:37