Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά το τέλος της πορείας ενάντια στην πατριαρχία και τους βιασμούς.
Στο σημείο προηγήθηκε πετροπόλεμος, με τις αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με το grtimes.gr να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών. Αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποσυρθεί από το σημείο των επεισοδίων.
Συγκεκριμένα, δυνάμεις των ΜΑΤ δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, όταν οι δεύτεροι έσπασαν μάρμαρα από το σημείο και τα πέταξαν στους αστυνομικούς.
Παράλληλα, ο κύριος όγκος των διαδηλωτών συσσωρεύτηκε πάνω από την Ρωμαϊκή Αγορά επί της οδού Ολύμπου, ενώ οι Αστυνομικές Δυνάμεις παραμένουν παρατεταγμένες στην οδό Αριστοτέλους και πιο συγκεκριμένα στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά τη συναυλία του ΛΕΞ
Διαθήκες: Όλες οι αλλαγές από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
02:00
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους
01:00
Ενοίκια: Υποχρεωτικές οι πληρωμές μέσω τράπεζας από την 1η Οκτωβρίου
00:30
Η ICE σχεδιάζει να δώσει στους πράκτορές της γάντια που μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτροσόκ
23:53