Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που ταυτοποιήθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο
Άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.
Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου ο οποίος δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ημαθία: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια
Πέντε τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό
Το Ισραήλ απαγορεύει την πρόσβαση 37 μεγάλων ξένων ΜΚΟ στη Λωρίδα της Γάζας
09:50
Θεσσαλονίκη: 43χρονος παρενόχλησε 20χρονη σε μπαρ κι αυτή τον έδειρε με τον σύντροφό της
09:40
«ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΘΟΡΑΣ» ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ: Το «εύφλεκτο» 2026 για την κυβέρνηση - Οι μεγάλες προκλήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη
09:30
Επτά μικρές νίκες για το περιβάλλον και το κλίμα που σημειώθηκαν μέσα στο 2025
09:30