ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: 13χρονος απείλησε με μαχαίρι μαθήτρια έξω από δημοτικό σχολείο

Ηράκλειο: 13χρονος απείλησε με μαχαίρι μαθήτρια έξω από δημοτικό σχολείο
Τον μαθητή κατήγγειλε για επίθεση σε βάρος της κόρης της η μητέρα της 11χρονης EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Έναν ανήλικο μαθητή συνέλαβε η αστυνομία στο Ηράκλειο Κρήτης με την κατηγορία ότι απείλησε μαθήτρια μικρότερης ηλικίας έξω από Δημοτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνει.

Παράλληλα η αστυνομία συνέλαβε και τη μητέρα του μαθητή για αστυνομία παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από καταγγελία από τη μητέρα της 11χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη τοπική ιστοσελίδα creta24.gr, ο ανήλικος επιτέθηκε στη μαθήτρια της ΣΤ’ δημοτικού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της, που την συνόδευαν λίγα μέτρα έξω απ’ το σχολείο μετά το «μεσημεριανό κουδούνι».

Ο νεαρός φαίνεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 11χρονη είχε μία διαφωνία με την αδερφή του και εκείνος θεώρησε υποχρέωση του να την «υπερασπιστεί».

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν είναι το πρώτο για τον ανήλικο φερόμενο ως δράστη. Παρόμοια περιστατικά φαίνεται να έχουν εξελιχτεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν μπροστά στα έκπληκτα μάτια και άλλων παιδιών, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί έκταση.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο βρέθηκε και η ανήλικη μαθήτρια, η οποία δέχτηκε την απειλή – επίθεση για να περιγράψει το περιστατικό στους αστυνομικούς..

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ τόσο ο 13χρονος όσο και η μητέρα του αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ