ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Αλλάζουν κελί στον Ηλία Μίχο - Οι εντάσεις με συγκρατούμενους

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Αλλάζουν κελί στον Ηλία Μίχο - Οι εντάσεις με συγκρατούμενους
Ο προφυλακισμένος παιδοβιαστής αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο κελί EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Εντάσεις μεταξύ του προφυλακισμένου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα  Σεπόλια,  Ηλία Μίχου με συγκρατούμενούς στις φυλακές Γρεβενών σημειώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, με αποτέλεσμα οι Αρχές να μεταφέρουν τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή σε άλλο κελί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 53χρονος θα μεταφερθεί σε άλλο κελί πιθανότατα τη Δευτέρα.

Να σημειωθεί ότι ο παιδοβιαστής όταν οδηγήθηκε στις φυλακές, έφερε μαζί του το ποσό των 3.000 ευρώ το οποίο και κατασχέθηκε.

Στο μεταξύ νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει το επόμενο διάστημα η 12χρονη, κάτι που εκτιμάται ότι θα ανοίξει τον δρόμο και για νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega η ανακρίτρια αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» για την νέα κατάθεση της 12χρονης. Στη συνέχεια αφού δοθούν οι ερωτήσεις από δικηγόρους των ατόμων που κατηγορούνται αλλά και από την πλευρά της ανακρίτριας, ειδική παιδοψυχολόγος του Τμήματος Ανηλίκων θα επεξεργαστεί τις ερωτήσεις αυτές ώστε να έχουν σωστή διατύπωση, καθώς μιλάμε για ένα παιδί που έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά ψυχολογικά αλλά και σωματικά όλους αυτούς τους μήνες. Σημειώνεται ότι κανείς δεν θέλει το ανήλικο κορίτσι να βιώνει συνεχώς τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του Μίχου αλλά και στα χέρια των ανδρών που τη βίασαν.

Παράλληλα οι Αρχές θα ερευνήσουν και το αν ο Μίχος οδήγησε το ανήλικο κορίτσι σε έναν οίκο ανοχής ή σε περισσότερους. Για να το ξεκαθαρίσουν αυτό οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες από οίκους ανοχής στην 12χρονη με την ελπίδα να αναγνωρίσει κάποιους από αυτούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται τουλάχιστον 7 ακόμη εντάλματα σύλληψης ατόμων που φέρονται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι με την αναγνώριση των προσώπων αυτών να γίνεται από τη 12χρονη και πάλι μέσα από φωτογραφίες. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων πέραν του Μίχου και της μητέρας της 12χρονης την ώρα που η μικρή στις καταθέσεις της έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον 11 άνδρες που τη βίασαν.

Επόμενο βήμα των Αρχών θα είναι αφού εντοπιστούν οι οίκοι ανοχής να εντοπιστούν και όλα τα άτομα που φέρεται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι.

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας 45χρονος που συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης

Στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής παρουσιάστηκε αυτοβούλως το βράδυ της Τετάρτης (26 Οκτωβρίου) ένας 45χρονος, ο οποίος φέρεται να συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., o 45χρονος ανέφερε ότι στις αρχές Αυγούστου συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν ταιριάζει στα στοιχεία της ανήλικης που έχει πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμών.

Ο ίδιος, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ